Agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Programma Werkgroep Leerrecht en leerplicht 3 juni

3 juni 2022 @ 16:00 - 17:00

Vrijdag 3 juni a.s. is het volgende moment voor een korte tussentijdse bespreking via Zoom: 3 juni a.s. vanaf stipt 16.00 uur tot hooguit 17.00 uur. Het is vijf minuten vooraf mogelijk om in te loggen, zodat alles tijdig klaar staat.

Recent heeft de GPO een advies uitgebracht waarbij Elsa van de Loo namens ouders een verzoekschrift had ingediend. Elsa heeft in deze zaak een zeer uitgebreid verzoekschrift ingediend met de vraag om expliciete toetsing aan de wgbh/cz. Deze toetsing heeft in de motivering van het advies niet plaatsgevonden. Om die reden willen we het advies tijdens de werkgroep bespreken.

https://www.onderwijsgeschillen.nl/sites/default/files/2022019372%20anoniem%20advies.pdf

Het is fijn als je je uiterlijk dinsdag 31 mei aanmeldt voor deze bespreking. Aanmelden kan via het emailadres werkgroepleerrecht@vvonderwijsrecht.nl. Wij versturen woensdag 1 juni aan de personen die zich hebben aangemeld de uitnodiging voor de sessie met daarbij de volgende stukken te voorbereiding:

– verzoekschrift anoniem
– verweerschrift anoniem
– korte reactie op verweerschrift
– advies GPO anoniem

Wellicht is er nog een actueel onderwerp dat bespreking verdient. Dan horen wij dat graag van je. Als er minder dan vijf deelnemers zijn, schuift de bijeenkomst door naar de volgende datum.

Met vriendelijke groet,

Ook namens Dik Berkhout,

Mayken de Roon

Gegevens

Datum:
3 juni 2022
Tijd:
16:00 - 17:00