Op 17 mei 2019 verschijnt het boek Onderwijsrecht van prof. mr. P.J.J. Zoontjens bij Boom juridisch. 

Welke uitgangspunten liggen ten grondslag aan ons onderwijsstelsel? Wat zijn de rechten en plichten van schoolbesturen, scholen, ouders, leerlingen, studenten en leraren daarbinnen? Welke rol speelt de overheid, met welke middelen stuurt en handhaaft zij in het onderwijs? Hoe worden nieuwe scholen gepland en gefinancierd? Op deze en andere vragen wordt ingegaan in dit handboek Onderwijsrecht. In het boek wordt het onderwijsrecht zoveel mogelijk benaderd vanuit algemene regels, beginselen en leerstukken.

Het boek is geschikt voor juristen bij de rijksoverheid en de gemeenten, juristen en bestuurders die in het onderwijs werkzaam zijn, adviseurs, rechtshulpverleners en geschillenbeslechters in het onderwijsrecht, studenten in het wetenschappelijk onderwijs en hoger beroepsonderwijs en geïnteresseerde ouders, leraren en leerlingen.

Boom juridisch biedt de leden van de VvO een korting van 27% op de reguliere verkoopprijs. U betaalt als lid slechts € 57,67 voor het boek (i.p.v. € 79,00).
Als u van deze korting gebruik wilt maken, vul dan het online bestelformulier in. U krijgt vervolgens een bericht waarmee u de bestelling moet bevestigen.

Het boek verschijnt op 17 mei 2019. Wanneer u het boek voor die datum bestelt, ontvangt u het boek direct na verschijning. Na verschijning bedraagt de levertijd 3 werkdagen. Deze kortingsactie is geldig t/m 31 mei 2019.

Bestuur NVOR

Inhoudsopgave: https://bit.ly/2H2Z4Xa